Ostoskorisi on tyhjä
product

The House of Botanicals

Old Tom Gin

Koko 70 cl
Tuotenumero 86488
Alkoholi 47%

The House of Botanicals, Old Tom Gin on perinteisin menetelmin pannutislattu Old Tom -gini. Se lanseerattiin vuonna 2018 yhteistössä itsenäisen pullottajan, Cadenheadsin, kanssa.
The House of Botanicals Old Tom Gin valmistuksen ensimmäinen vaihe suoritetaan Lontoossa. Mausteet, katajanmarja, väinönputki, saksankurjenmiekka, korianteri, appelsiinin kuori, sitruunan kuori, kassikanelin sekä manteli tislataan pannutislauskattilassa. Gini kuljetetaan tämän jälkeen The House of Botanicalsin tuotantolaitoksiin, missä sitä uutetaan sahramilla ja kamomillan kukilla. Lopuksi gini makeutetaan hieman lisäämällä muscovado-sokeria.
The House of Botanicals -gini on uusin tulokas maailmalla tunnttuun Dr. Adam Elmegarb’sin tuote-repertuariin. Yrityksen perusti Skotlantilainen baari-mestari Adam Elmegirab vuonna 2009. Dr. Adam Elmegirab’s -bitterit ovat nykyään erittäin arvostettuja maailman eturivin cocktailbaareissa.

Luonnehdinta:
Tuoksu on kukkainen ja sinä on katajanmarjaa, kamomillaa ja sitrusta. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Aistittavissa katajanmarjaa, korianteria, sitrusta ja mantelia.